UNGDOMS- JUNIOR-, SENIOR- OCH VETERANFRIIDROTT

HÖSTEN -22


IK Wilskes ungdomsgrupp 8 november 2021 i Frejas friidrottshall: 18 stycken!Det här är Wilskes hemsida för ungdoms-, junior-, senior- och stundtals även veteranfriidrott. Här finns alltidaktuellinformation om träning och tävling. Kom och hälsa på här så ofta ni vill! 


Träningstiderna finns även på kalendern på Wilskes huvudsida, men de stämmer sådär. Var "tvungen" för att LOK-stödet kopplas till kalendern och kan inte bokföras på papper längre. Har lagt in dem ända fram till sista december, men över lov och i samband med tävlingar kan träningar ställas in.Det är planeringen nedan som är aktuell!


Planering

Mån 26 december kl. 18-19 Friidrottshallen (och ytterligare en timma, kl. 19-20 för de som orkar)


Medlemskap Medlemsavgiften är 250 kronor/barn eller 500 kronor/familj. Betala in medlemsavgiften för 2022 till vårt bankgiro 587-6719. Ange ditt namn på inbetalningen. För nya medlemmar: skicka ett mejl till ikwilske(a)ikwilske.se och ange alla namn och det tiosiffriga personnumret för alla som inbetalningen avser.


Träningsgrupper IK Wilske har idag bara igång träningsgrupper från 15 år och äldre. De som är yngre och gärna vill börja friidrotta kan vända sig till FAIK friidrott. De har stora grupper igång för de yngre åldrarna. Träningarna kan vara inställda på skolloven.

Lilla gruppen de yngsta FAIK:s tid onsdagar kl. 16.30-17.30 ansvarig: Ebba och Rebecka

Mellangruppen lite äldre än de yngsta FAIK:s tid onsdagar kl. 17.30-19 ansvarig: Ebba och Rebecka

Övriga ungdom, junior, senior och veteran måndagar kl. 18-19 ansvarig: Jan


Har ni barn eller ungdomar som vill börja så slå gärna en signal först.Välkomna till träningarna önskar Ebba, Rebecca, Jan och diverse föräldrar.Vi ses!


Kontakt Har barnen/ungdomarna kompisar som vill börja? Ring eller mejla gärna Jan innan ni kommer till träningen.

Tränare och ledare genom Jan Wiklund

Melj: limnea.utbildning(a)gmail.com

Tel nr: 0730618664